سخنگوی گمرك ایران خبر داد؛

رشد ۱۱۴ درصدی صادرات ایران به لهستان

رشد ۱۱۴ درصدی صادرات ایران به لهستان به گزارش شمال صنعت سخنگوی گمرک ایران از رشد ۱۱۴ درصدی صادرات ایران به لهستان اطلاع داد.



به گزارش شمال صنعت به نقل از مهر، سید روح اله لطیفی، سخنگوی گمرک ایران در مورد روابط تجاری ایران با لهستان، توضیح داد: در سال ۱۴۰۰ بیشتر از ۲۲ هزار و ۶۶۴ تن کالا به ارزش ۵۳ میلیون و ۱۹۸ هزار دلار بین ایران و لهستان تبادل شد که با رشد ۷۹ درصدی در وزن و ۲۸ درصدی در ارزش همراه بوده است.
سخنگوی گمرک ایران اضافه کرد: صادرات کشورمان به لهستان در سال ۱۴۰۰ بیشتر از ۱۸ هزار و ۱۳۴ تن کالا، به ارزش ۲۴ میلیون و ۵۹ هزار و ۹۵۷ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه، رشد ۱۴۵ درصدی در وزن و ۱۱۴ درصدی در ارزش داشته است.
لطیفی در مورد واردات از لهستان اظهار داشت: چهار هزار و ۵۳۰ تن کالا به ارزش ۲۹ میلیون و ۱۳۸ هزار و ۲۷ دلار هم در سال ۱۴۰۰ از لهستان وارد کشورمان شده که با کاهش ۱۴ درصدی در وزن و چهار درصدی در ارزش همراه بوده است.
وی در مورد کالاهای صادره به لهستان توضیح داد: مواد شیمیایی، انگور خشک، روده گوسفند، آب میوه، خشکبار، ملامین، خرما، پارچه، قطعات خودرو، آینه و شیشه، مکمل غذایی، عصاره های گیاهی، سبزیجات و میوه، کف پوش، میله های آهنی، زرشک، سیم و کابل، مشتقات نفتی، مجسمه، مصالح ساختمانی، لوازم الکترونیکی و صنعتی و انواع گل خشک و زعفران از کالاهای صادراتی ایران در سال ۱۴۰۰ به لهستان بودند.
لطیفی در مورد کالاهای وارداتی از کشور لهستان اظهار داشت: تراکتور، ماشین آلات معدنی، بذر چغندر، رینگ موتور، آنتی اکسیدان، بردهای الکترونیکی، مکمل های غذایی، مفتول فلزی، دستگاههای حفاری، کاغذ، کمباین، لوازم و تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، ماشین آلات بسته بندی و قطعات خودرو عمده کالاهای وارداتی از لهستان به ایران بودند.
گفتنی است، از سال ۱۳۰۵ شمسی، روابط رسمی ایران با کشور لهستان شروع شده و الان روابط رسمی دو کشور در آستانه ۹۶ سالگی است.


منبع:

1401/02/19
23:13:09
5.0 / 5
461
تگهای خبر: آزمایش , ارز , خودرو , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
ShomalSanat شمال صنعت

shomalsanat.ir - حقوق مادی و معنوی سایت شمال صنعت محفوظ است

شمال صنعت

صنعت شمال کشور