آغاز اعطای تسهیلات به شركت های متوسط و بزرگ صدمه دیده از انتشار كرونا
به گزارش شمال صنعت رئیس صندوق نوآوری و شكوفایی از آغاز اعطای دوره سوم اعطای تسهیلات به كسب و كارهای صدمه دیده از انتشار كرونا اطلاع داد و اظهار داشت: این تسهیلات به شركت های متوسط و بزرگ با بیشتر از ۵۰ نیروی انسانی كه دارای شرایط باشند، اعطا خواهد شد.
به گزارش شمال صنعت به نقل از ایسنا، دکتر علی وحدت در مراسم آغاز مرحله سوم اعطای تسهیلات به کسب و کارهای صدمه دیده از کرونا با اشاره به اینکه امروز به صورت رسمی سومین دور پشتیبانی از کسب و کارهای صدمه دیده از کرونا ویژه شرکت های دانش بنیان متوسط و بزرگ با همکاری سه بانک عامل شروع می شود، اظهار داشت: در ادامه فعالیت ها و حمایت های صندوق نوآوری در حوزه مقابله با شیوع کرونا، بعد از تأمین مالی شرکت های فعال در حوزه ساخت تجهیزات و لوازم مرتبط و حمایت و کمک به تداوم کسب و کار شرکت های دانش بنیان، خلاق و فناور کوچک صدمه دیده از شیوع کرونا و همینطور شتابدهنده ها و تأمین کنندگان فضای کار اشتراکی، در مرحله جدید این حمایت ها، تسهیلات برای شرکت های دانش بنیان متوسط و بزرگ را اجرایی می کند.
وی تصریح کرد: در این دور از حمایت ها تسهیلات اعطایی صندوق نوآوری و شکوفایی شامل شرکت های متوسط و بزرگ با بیشتر از ۵۰ نفر نیروی انسانی و فروش بیشتر از ۲۰ میلیارد ریال در سال ۹۸ خواهد بود.
وحدت با اشاره به جزئیات این تسهیلات، توضیح داد: تسهیلات دور سوم صندوق نوآوری و شکوفایی برای شرکت های متوسط و بزرگ صدمه دیده از کرونا تا سقف ۱۰ میلیارد تومان و با نرخ سود ۹ درصد، بدون دوره تنفس و با بازپرداخت ۱۸ ماه خواهد بود.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه پرداخت این تسهیلات مشروط بر حفظ اشتغال ۹۰ درصدی شرکت در زمان درخواست نسبت به آغاز انتشار ویروس (از طریق مقایسه آخرین فهرست بیمه با فهرست بیمه بهمن ۹۸) است، خاطرنشان کرد: همینطور این تسهیلات مختص شرکت های دانش بنیان با نیروی انسانی بیشتر از ۵۰ نفر و فروش بیشتر از ۲۰ میلیارد ریال در سال ۹۸ است که از راه بانکهای عامل (بانک صنعت و معدن، بانک آینده، بانک کارآفرین) به انتخاب شرکت پرداخت می شود؛ بنابراین بعد از دریافت مصوبه از صندوق نوآوری و شکوفایی، لازم است شرکت برای پیگیری مصوبه و افتتاح حساب به بانک عامل رجوع کند.
وی در مورد شرایط بهره مندی شرکت ها و موسسات دانش بنیان متوسط از این تسهیلات اظهار داشت: متقاضیان دریافت تسهیلات کرونایی مرحله سوم باید از یکی از شرایط بهره مندی از تسهیلات برخوردار باشند که شامل "دارا بودن فروش رسمی اظهار شده در سامانه الکترونیکی صورت معاملات از آغاز سال ۹۷" و " احراز کاهش حداقل ۲۰ درصدی در نسبت فروش زمستان ۹۸ و بهار ۹۹ به کل سال ۹۸ در مقایسه با همین نسبت در سال ۹۷" می شود.
وحدت افزود: میزان تسهیلات تا سقف ۱۰ میلیارد تومان بر مبنای هزینه ها، فروش، حقوق و دستمزد توسط صندوق نوآوری و شکوفایی، تعیین و مطابق با ظرفیت اعتباری تعیین شده توسط بانک پرداخت می شود.
وی در مورد حوزه فعالیت شرکت های واجد شرایط دریافت تسهیلات افزود: شرکت هایی که در حوزه های «گردشگری»، «سلامت غیر دیجیتال»، «صنایع دستی»، «اسباب بازی و سرگرمی»، «حمل و نقل هوشمند» و «دیداری، شنیداری، معماری، هنری و رسانه ای» فعالیت داشته باشند، می توانند از این تسهیلات استفاده کنند و شرکت هایی که از تسهیلات مقابله با صدمه های کرونا ویژه شرکت های کوچک بهره برده اند، مشمول استفاده از این تسهیلات نیستند.
به قول این مقام مسوول این در شرایطی است که امکان دریافت این تسهیلات همزمان با استفاده از سایر خدمات صندوق وجود دارد.
وحدت تصریح کرد: شرکت های دانش بنیان متوسط و بزرگ می توانند بعد از مطالعه فایل راهنمای ثبت درخواست از راه سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی به آدرس ghazal.inif.ir اقدام نمایند.
به گزارش شمال صنعت به نقل از ایسنا، سومین دور حمایت های صندوق نوآوری و شکوفایی از کسب و کارهای صدمه دیده از کرونا ویژه شرکت های دانش بنیان متوسط و بزرگ با همکاری سه بانک عامل آینده، کارآفرین و بانک صنعت و معدن تا سقف ۱۰ میلیارد تومان با نرخ ۹ درصد شروع شد.
صندوق نوآوری و شکوفایی در دو مرحله قبل حمایت و کمک به تداوم کسب وکار شرکت های دانش بنیان کوچک، شتاب دهنده ها و تأمین کنندگان فضاهای کار اشتراکی و شرکت های خلاق کوچک صدمه دیده بر اثر کرونا را در دستور کار خود قرار داده بود.
منبع: shomalsanat.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب