آمریكا به هواوی یك مهلت ۹۰ روزه داد!
به گزارش شمال صنعت بر مبنای گفته های منابع آگاه، وزارت بازرگانی ایالات متحده آمریكا می خواهد مهلت هواوی برای خریداری تجهیزات و بهره مندی فناوری شركت های تكنولوژی آمریكایی را به مدت ۹۰ روز تمدید كند.
به گزارش شمال صنعت به نقل از ایسنا، فایننشال تایمز در گزارشی جدید به نقل از دو منبع مطلع اعلام نموده است كه به نظر می آید وزارت بازرگانی ایالات متحده آمریكا می خواهد مهلت هواوی به منظور خریداری تجهیزات و استفاده از فناوری های توسعه داده شده توسط غول های تكنولوژی آمریكایی را به مدت ۹۰ روز تمدید كند تا این شركت چینی بتواند در این مدت زمان سه ماهه به همكاری با شركت های آمریكایی و همینطور خدمت رسانی به كاربرانش ادامه دهد.
یكی از مهم ترین مسائل و موضوعاتی كه سران چین و آمریكا در ماه های گذشته به ویژه در جریان برگزاری نشست گروه بیست موسوم به G۲۰ بر سر آن به بحث و گفتگو نشسته اند، وضعیت فعالیت و همكاری هواوی با شركت های آمریكایی همچون گوگل، كوالكام و اینتل بوده است كه یكی از مهم ترین نتایج آن، امیدواری بر سر احتمال آتش بس جنگ تجاری میان این دو كشور و همینطور تمدید مهلت هواوی برای ادامه فعالیت های عادی و همیشگی خود بود.
البته هنوز اطلاعات و جزئیات بیشتری در مورد خبر تمدید ۹۰ روزه مهلت هواوی برای حفظ قراردادهای شبكه های مخابراتی و اینترنتی و همینطور به روزرسانی های نرم افزاری و خریداری سخت افزارهای مربوطه منتشر نشده است.
ویلبر راس، وزیر بازرگانی آمریكا ماه گذشته اعلام نموده بود كه بالغ بر ۵۰ مورد درخواست از جانب شركت های مختلف آمریكایی برای دریافت و صدور مجوز فروش محصولات به هواوی دریافته كرده است كه انتظار می رود این رقم بالاتر هم برود.
حالا به نظر می آید كه با عنایت به درخواست های پی در پی و مكرری كه از جانب شركت های بزرگ آمریكایی برای تمدید مهلت هواوی به منظور خریداری تجهیزات مربوط به فناوری های شبكه ای و همینطور توسعه نرم افزار و سیستم عامل های موبایلی صورت گرفته است، یك مدت زمان سه ماهه برای این غول تكنولوژی چینی درنظر گرفته و تمدید شده است تا این شركت ها بدون مواجهه با مشكلات مختلف مالی و تجاری، به كسب و كار و فعالیت های خود بپردازند و ادامه دهند.
چند ماه پیش بود كه دولت ترامپ لیست جدیدی از شركت های ممنوعه برای تجارت با ایالات متحده آمریكا را اعلام و منتشر نمود كه در آن نام شركت چینی هواوی بعنوان بزرگترین توسعه دهنده تجهیزات مخابراتی و دومین عرضه كننده گوشیهای هوشمند در جهان هم به چشم می خورد. پس از انتشار این لیست و اخبار مربوطه، شركت های آمریكایی به اجبار یكی بعد از دیگری تصمیم گرفتند طبق قوانین و مقررات محدودكننده جدیدی كه دولت ترامپ، رئیس جمهور آمریكا، برای آنها تعیین كرده است، عمل كرده و به منظور پیشگیری از تحریم شدن و مشكلات مالی و حقوقی، روابط تجاری و همكاریهای خویش را با شركت های چینی همچون هواوی كه در لیست سیاه و ممنوعه آمریكا قرار گرفته است، قطع كرده و یا به حالت تعلیق درآورند. یكی از بزرگترین تحریم های اعمال شده از جانب آمریكا، لغو لایسنس استفاده هواوی از سیستم عامل اندروید بود و این بدان معناست كه این شركت دیگر قادر نخواهد بود هرگونه سرویس اختصاصی عرضه شده توسط این غول تكنولوژی را استفاده نماید و استفاده از سیستم عامل اندروید توسط هواوی تنها محدود به لایسنس های متن باز و AOSP خواهد بود.
هواوی كه بزرگترین تولیدكننده و توسعه دهنده تجهیزات مخابراتی و دومین سازنده و عرضه كننده موبایل در جهان به حساب می آید، در طول یك سال گذشته از جانب دولت ترامپ، رئیس جمهور آمریكا، و خیلی از كشورهای هم پیمانش به شدت تحت فشارهای سیاسی و تجاری قرار گرفته است و خیلی از این كشورها شامل آمریكا، كانادا، استرالیا، نیوزلند، ژاپن و بعضی از كشورهای اروپایی همچون آلمان و بریتانیا استفاده از محصولات هواوی و نصب تجهیزات مخابراتی و فعالیت این شركت چینی را تحت تأثیر اتهامات جاسوسی برای دولت چین ممنوع اعلام نموده بودند.
با اینكه دولت چین و شركت هواوی همه این اتهامات را بارها رد و تكذیب كردند، به نظر می آید كه نگرانی در مورد جاسوسی از اطلاعات كاربران در كشورهای مختلف ضد این اپراتورهای مخابراتی همچنان وجود دارد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب