ضرورت ایفای نقش نخبگان و شرکت های دانش بنیان در نظام مدیریتی
به گزارش شمال صنعت، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، در آئین تبادل تفاهم نامه با معاونت علمی بر لزوم استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان و نخبگان برای اصلاح نظام اداری و تربیت مدیران متخصص تاکید کرد.
به گزارش شمال صنعت به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مراسم تبادل تفاهم نامه همکاری میان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و سازمان اداری و استخدامی کشور با تمرکز بر سودجستن از ظرفیت نخبگان، توانایی شرکتهای دانش بنیان و پیشرفت نظام آموزش و انتصاب مدیران دولتی برگزار شد.
در این مراسم، علاءالدین رفیع زاده، رییس سازمان اداری و استخدامی کشور، با تکیه بر ضرورت میدان دادن به جوانان و نخبگان برای حل مسایل کشور، اظهار داشت: با وجود سیاست دولت بر اساس انقباضی کردن جذب نیرو در ستاد وزارت خانه ها، تلاش داریم برای جذب نخبگان محدودیت ایجاد نکنیم تا آنان بتوانند در حل چالش های نظام حکمرانی و اجرائی کشور نقش آفرینی کنند.
وی با اشاره به ابلاغ مجوز جذب نخبگان اضافه کرد: با پیموده شدن فرایندهای مربوط، این افراد وارد نظام اداری و اجرائی کشور خواهند شد.
بازتعریف نقش مرکز آموزش مدیریت دولتی با سودجستن از توان شرکتهای دانش بنیان
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با تکیه بر نقش مؤثر شرکتهای دانش بنیان در پیشبرد برنامه های این سازمان اشاره کرد: در دولت چهاردهم به دنبال احیای جایگاه مرکز آموزش مدیریت دولتی هستیم که با کمک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، این مرکز بتواند نقش اصلی خودرا در تربیت و توسعه نیروی انسانی نهادهای اجرایی ایفا کند.
وی ضمن یادآوری سابقه تاریخی این مرکز در تربیت مدیران ارشد کشور، اضافه کرد: هدف سازمان اداری و استخدامی، برگرداندن این مرکز به جایگاه ویژه خود در تربیت مدیران تراز نظام اجرائیست.
انتخاب مدیران برمبنای شایستگی و آموزش های تخصصی نوین
رفیع زاده، انتخاب و انتصاب مدیران برمبنای شایستگی های عمومی و تخصصی را از اولویت های اصلی دولت چهاردهم خواند و اظهار داشت: در این راه، علاوه بر انتخاب مدیران برمبنای شایستگی های ابلاغی، برگزاری دوره های آموزشی تخصصی نیز در دستور کار قرار دارد.
وی با تکیه بر اهمیت آموزش مدیران اشاره کرد: تصمیمات یک مدیر می تواند بر سرنوشت کارکنان و خانواده های آنان تأثیر مستقیم داشته باشد؛ به همین دلیل مدیران باید علاوه بر شایستگی، آموزش های تخصصی لازم را دریافت نمایند. حال با حمایت معاونت علمی، بستری حرفه ای برای آموزش مدیران فراهم گشته است.
توجه ویژه به هوش مصنوعی و دولت هوشمند
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به سرفصل های آموزشی این برنامه اظهار داشت: حوزه فناوری اطلاعات، امنیت سایبری، هوش مصنوعی و دولت هوشمند از محورهای مورد توجه در این دوره های آموزشی است. هدف ما این است که گواهینامه های ارایه شده، نشان دهنده صلاحیت و توانایی افراد برای پذیرش مسئولیت های مدیریتی باشد.
رفیع زاده در انتها با اشاره به سودجستن از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان اشاره کرد: بنا نداریم فقط دستگاه دولتی متولی آموزش باشد، بلکه با میدان دادن به شرکتهای دانش بنیان و مجموعه های خبره، از توانایی آنان در تحقق اهداف آموزشی دولت استفاده خواهیم کرد. او همینطور از معاون علمی رئیس دولت و همکاران او برای توجه ویژه به موضوع نخبگان، دانش نوین و فناوری های نوین تقدیر کرد.
حرف آخر اینکه به گزارش شمال صنعت به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مراسم تبادل تفاهم نامه همکاری میان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و سازمان اداری و استخدامی کشور با محوریت سودجستن از ظرفیت نخبگان، توانایی شرکتهای دانش بنیان و پیشرفت نظام آموزش و انتصاب مدیران دولتی اجرا شد. در این مراسم، علاءالدین رفیع زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، با تأکید بر لزوم میدان دادن به جوانان و نخبگان برای حل مسائل کشور، گفت: با وجود سیاست دولت بر مبنای انقباضی کردن جذب نیرو در ستاد وزارت خانه ها، تلاش داریم برای جذب نخبگان محدودیت ایجاد نکنیم تا آنان بتوانند در حل چالش های نظام حکمرانی و اجرائی کشور نقش آفرینی کنند. وی با اشاره به ابلاغ مجوز جذب نخبگان افزود: با پیموده شدن فرایندهای مربوط، این افراد وارد نظام اداری و اجرائی کشور خواهند شد. رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با تأکید بر نقش مؤثر شرکتهای دانش بنیان در پیشبرد برنامه های این سازمان اشاره کرد: در دولت چهاردهم به دنبال احیای جایگاه مرکز آموزش مدیریت دولتی هستیم که با کمک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، این مرکز بتواند نقش اصلی خودرا در تربیت و توسعه نیروی انسانی نهادهای اجرایی ایفا کند. وی ضمن یادآوری سابقه تاریخی این مرکز در تربیت مدیران ارشد کشور، افزود: هدف سازمان اداری و استخدامی، برگرداندن این مرکز به جایگاه ویژه خود در تربیت مدیران تراز نظام اجرائیست.
منبع: flybazar.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب