خرید و فروش طلا به چه شرطی مالیات ندارد؟

خرید و فروش طلا به چه شرطی مالیات ندارد؟ به گزارش شمال صنعت، کسانیکه طلا، ارز و رمز ارز را به طلا فروشی ها و صرافی هایی که صدور حساب الکترونیکی دارند، بفروشند مشمول پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه نخواهند شد



به گزارش شمال صنعت به نقل از خبر آنلاین، مهدی موحدی، سخنگوی سازمان امور مالیاتی در رابطه با اعمال مالیات بر عایدی سرمایه در حوزه خرید و فروش طلا گفت: اجرای این قانون نیازمند بسترهایی مانند صدور صورتحساب های الکترونیکی، تناظر تراکنش ها و صورتحساب ها، تفکیک حساب های بانکی تجاری از غیرتجاری و تعریف دقیق کارپوشه ها است، بدین سبب وصول مالیات بر عایدی سرمایه پس از استقرار بستر اجرایی صورت می گیرد. سازمان امور مالیاتی تا ۲۰ ماه فرصت دارد که بستر اجرایی قانون را مستقر کند که حدود دو ماه از این مدت گذشته است.

ایلنا در خبری نوشت: وی با اشاره به اینکه طبق قانون معافیت هایی برای مالیات بر عایدی سرمایه در حوزه طلا، ارز و رمز ارز درنظر گرفته شده است، اضافه کرد: نخستین معافیت اینست که آنهایی که طلا، ارز و رمز ارز را به اشخاص تجاری مجاز مانند طلا فروشی ها و صرافی هایی که صدور حساب الکترونیکی دارند، بفروشند مشمول پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه نخواهند شد.

سخنگوی سازمان امور مالیاتی اضافه کرد: البته محاسبات این معاملات صورت می گیرد اما تا ۵ سال به اندازه ۵ برابر معافیت مبحث ماده ۸۴ قانون مالیاتی معاف از مالیات بر عایدی سرمایه خواهد بود. یعنی بعنوان مثال سال جاری تا یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان معاف از مالیات است که این معافیت در سال بعدی به ۲ میلیارد تومان می رسد و تا ۵ سال مجموع عایدی های فروش ارز و رمز ارز و طلا تا سقف ۵ برابر مبحث ماده ۸۴ معافیت از هر گونه مالیات است.

موحدی اشاره کرد: از دیگر معافیت ها اینست که اگر طلا معاوضه شود این معاملات مشمول محاسبات فوق نخواهد بود. همینطور افراد تا سه سال از استقرار بستر اجرایی، هر چه طلا، رمزارز و ارز بفروشند، مشمول این محاسبات عایدی نخواهد شد.

وی اظهار داشت: اگر فرد سرپرست خانوار باشد این میزان معافیت مالیاتی به ۶ برابر می رسد و اساسا اگر از این میزان معافیت هم عبور کرد، تا ۱۰۰ برابر معافیت مبحث ماده ۸۴ در ۷ سال مشمول معافیت در طول عمر خواهد بود که افراد می توانند حداکثر ۳ بار در طول عمر خود از این معافیت مالیاتی استفاده نمایند.

موحدی در آخر اشاره کرد: عموم مردم در بحث طلا، رمز ارز و ارز مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نمی شوند و این مالیات فقط برای اشخاصی است که بدون داشتن پرونده کسب وکار، مبادرت به خرید و فروش می کنند.

۲۱۷


منبع:

1404/08/21
09:24:56
5.0 / 5
22
تگهای خبر: ارز , خرید , سرمایه , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۵
ShomalSanat شمال صنعت

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

shomalsanat.ir - حقوق مادی و معنوی سایت شمال صنعت محفوظ است

شمال صنعت

صنعت شمال کشور ؛ شمال صنعت: مرجع جامع اخبار صنعت، ساختمان و ویلا در شمال کشور