استفاده از آرد نانوایی ها در قنادی ها به ندرت اتفاق می افتد
به گزارش شمال صنعت، یک مقام مسئول با رد گستردگی انتقال آرد نانوایی ها به قنادی ها اظهار داشت: آرد مصرفی هر صنعت متفاوت می باشد و جابجایی آن کیفیت محصول را پایین می آورد؛ این تخلف به ندرت رخ می دهد.
محمدجواد کرمی، رییس کارگروه آرد و نان اتاق اصناف ایران در گفتگو با گزارشگر مهر در واکنش به مطرح شدن موضوع انتقال آرد نانوایی ها به قنادی ها اظهار داشت: برای مصارف مختلف صنایع آرد، انواع مشخصی از آرد استفاده می شود. آرد مورد استفاده در نان سنتی ۱۲، ۱۵ و ۱۸ درصد است، در صورتیکه در صنایع نان حجیم و صنعتی آرد بالای ۲۱ درصد و در قنادی ها آرد بالای ۲۷ درصد مصرف می شود. ازاین رو استفاده از آرد یک بخش در قسمت دیگر سبب اشکال شده و کیفیت محصول غائی را پایین می آورد.
وی اضافه کرد: من نمی گویم چنین اتفاقی اصلاً رخ نمی دهد، اما در حوزه نانوایی ها این مساله به ندرت دیده می شود و اگر هم باشد، درصد آن خیلی کم است.
کرمی اظهار داشت: بجای پاک کردن صورت مسئله، باید مسیر درست توزیع یارانه آرد را ایجاد نماییم تا زمینه بروز چنین تخلفاتی به حداقل برسد. به طور خلاصه، آرد مورد استفاده در نان سنتی ۱۲، ۱۵ و ۱۸ درصد است، در صورتی که در صنایع نان حجیم و صنعتی آرد بالای ۲۱ درصد و در قنادی ها آرد بالای ۲۷ درصد مصرف می شود.
منبع: shomalsanat.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب