سیگنال دلار ۱۳۲ هزار تومانی به قیمت خودرو

به گزارش شمال صنعت، معاون وزیر صمت اظهار داشت: طبق دستورالعمل شورای رقابت، محدودیتی برای دفعات درخواست افزایش قیمت وجود ندارد، اما بررسی افزایش نرخها طبق تورم تولیدکننده به انجام می رسد.

سیگنال دلار ۱۳۲ هزار تومانی به قیمت خودرو
حسین فرهیدزاده، رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در رابطه با افزایش قیمت خودرو در بازار آزاد اظهار داشت: قیمت خودرو در بازار آزاد -که تبدیل به کالای سرمایه ای شده- متأثر از عواملی همچون نرخ ارز، بیشتر می شود اما راهکار این است که با تولید بیشتر و واردات، می توان این افزایش قیمت را جبران کرد. این مورد یک نقطه بهینه دارد که با تلاش و همکاری امکانپذیر است.
وی در گفتگو با مهر در رابطه با درخواست خودروسازان برای افزایش قیمت کارخانه ای خودرو اضافه کرد: طبق مقررات و دستورالعمل شورای رقابت، محدودیتی برای دفعات درخواست افزایش قیمت وجود ندارد، اما بررسی افزایش قیمتها طبق تورم تولیدکننده به انجام می رسد.
معاون وزیر صمت اضافه کرد: اگر تورم تولیدکننده از حد مشخصی بالاتر نرفته باشد، خودروساز امکان افزایش قیمت محصولات را ندارد که تمام این مسایل هم طبق دستورالعمل شورای رقابت است.
فرهیدزاده اشاره کرد: سال جاری، ایران خودرو دو بار افزایش قیمت داشته و این برمبنای فرمول تورم تولیدکننده و استعلام از بانک مرکزی انجام شده است؛ سازمان حمایت همواره درخواست شرکتها را بررسی می کند.


منبع:

1404/10/01
14:01:44
5.0 / 5
190
تگهای خبر: ارز , بال , بانك مركزی , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱
ShomalSanat شمال صنعت

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها