پیشنهاد تعلیق رفع تعهد ارزی در پی حادثه بندر شهید رجایی

پیشنهاد تعلیق رفع تعهد ارزی در پی حادثه بندر شهید رجایی شمال صنعت: قائم مقام دبیرخانه کمیته پشتیبانی از کسب و کار بر ضرورت تعلیق شش ماه رفع تعهد ارزی و اختصاص ارز مجدد واردات برای جبران خسارت ناشی از حادثه بندر شهید رجایی تأکید نمود.



به گزارش شمال صنعت به نقل از مهر، کیوان کاشفی، قائم مقام دبیرخانه کمیته پشتیبانی از کسب وکار اظهار داشت: در این نشست کمیته پشتیبانی از کسب و کار، دستور جلسه رسیدگی به وضعیت بازرگانانی بود که کالایشان در حادثه بندر شهید رجایی از بین رفته بود و الان بعد از حدود پنج ماه از آن حادثه، هیچ نوع اقدام خاصی در حوزه تامین خسارتشان انجام نشده بود.
کاشفی اضافه کرد: به رغم سامانه های مختلفی که وجود دارد، اطلاعات جامع و کاملی از میزان این کالاها و این که چقدر ثبت سفارش شده بوده و چقدر ارز گرفته یا منتظر ارز بوده اند، وجود ندارد و هر دستگاهی به فراخور خودش یک سری اطلاعات دارد و این اطلاعات هیچ جا منسجم و عملیاتی نشده است.
عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با اشاره به این که تعهدات ارزی بازرگانان متضررشده در حادثه بندر شهید رجایی، سررسید شده است؛ اظهار داشت: تعداد قابل توجهی از این بازرگانان به تعزیرات معرفی شده اند و آنجا هم گرفتاری هایی وجود دارد. همین طور بسیاری از شرکت های بیمه هنوز نتوانسته اند خسارت ها را پرداخت کنند و مدارکی که شرکت های بیمه برای پرداخت خسارت می خواهند بسیار متنوع است و با شرایط امروز کشور هماهنگی ندارد؛ به همین دلیل بازرگانان نمی توانند خسارت هایشان را بگیرند.
قائم مقام دبیرخانه کمیته پشتیبانی از کسب وکار اضافه کرد: ازاین رو مجموعه این عوامل سبب شده است که این خسارت ها به درستی برآورد نشوند و بیمه ها نیز نتوانند بموقع به تعهدات شان عمل نمایند.
بر اساس اعلام اتاق ایران، کاشفی درباره ی تصمیمات اتخاذشده در کمیته پشتیبانی از کسب وکار اظهار داشت: قرار شد مرکزیتی را به مرکزیت سازمان توسعه تجارت ایجاد نماییم که همه این اطلاعات یک جا متمرکز شود.
او اضافه کرد: همین طور قرار شد درخواستی را به سران سه قوه ارائه نماییم بر اساس این که در این مورد خاص، یک مرجع تصمیم گیری ملی را معرفی نمایند تا همه دستگاه ها موظف باشند دستورات آن مرجع ملی را انجام دهند.
کاشفی اظهار داشت: مدت زمان شش ماهه ای را پیشنهاد کردیم تا بانک مرکزی، فعالان اقتصادی را بخاطر تعهدات ارزی به تعزیرات معرفی نکند تا وضعیت واردکنندگان و کالاها تعیین تکلیف شود. همین طور واردکنندگانی که وضعیت شان مشخص است در اولویت واگذاری ارز قرار گیرند تا بازرگانانی که کالایشان سوخته است بتوانند بجای کالاهایی که سوخته است، مجدداً کالایی وارد کنند.

منبع:

1404/06/21
11:48:11
5.0 / 5
16
تگهای خبر: اتاق بازرگانی , ارز , اقتصاد , بازرگانی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
ShomalSanat شمال صنعت

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

shomalsanat.ir - حقوق مادی و معنوی سایت شمال صنعت محفوظ است

شمال صنعت

صنعت شمال کشور ؛ شمال صنعت: مرجع جامع اخبار صنعت، ساختمان و ویلا در شمال کشور