وزیر صمت اعلام كرد؛

ثبات قیمت لوازم خانگی

ثبات قیمت لوازم خانگی به گزارش شمال صنعت، وزیر صمت با اعلان اینکه در چند ماه اخیر شاهد ثبات قیمت در بازار لوازم خانگی بودیم، اظهار داشت: در ماه های گذشته شاهد بودیم برخی واحدها با کاهش نرخها فروش خودرا بالا بردند و در مجموع سود کردند.



به گزارش شمال صنعت به نقل از مهر، سید رضا فاطمی امین امروز در آئین افتتاحیه بیست و دومین نمایشگاه بین المللی صنعت لوازم خانگی در جمع خبرنگاران در مورد قیمت لوازم خانگی، اظهار نمود: در چند ماه اخیر شاهد ثبات قیمت در بازار لوازم خانگی بودیم و از افزایش قیمت های عجیب و غریب گذشته خبری نیست.
وزیر صمت اضافه کرد: کاهش قیمتها و هزینه ها هم به افزایش تولید برمی گردد؛ در ماه های گذشته شاهد بودیم برخی واحدها با کاهش قیمتها فروش خویش را بالا بردند و در مجموع سود کردند.
فاطمی امین تصریح کرد: به نظر می آید در این صنعت هنوز هم جای کار برای کاهش قیمتها با افزایش بهره وری وجود داشته باشد، اما شرایط فعلی قیمت های آن که همراه با ثبات است، راضی کننده است.
وی خاطرنشان کرد: تلاش ما اینست که کمک نماییم تا حد امکان مصارف ارزی این صنعت بابت واردات اجزا و قطعات تأمین شود تا تاثیر پذیری آن از التهابات ارزی به حداقل برسد.
وزیر صمت همینطور اظهار نمود: صنعت لوازم خانگی کشورمان همچون صنایعی است که وارد مرحله بلوغ شده، یعنی مسائل و مشکلات اولیه خویش را پشت سر گذاشته و در مسائل کیفی و قیمتی وارد رقابت شده است.
وی اظهار داشت: بیشتر از ۶۰۰ شرکت در این صنعت در کشور فعالیت می نمایند که دست کم ۲۰ شرکت توانمند و بزرگ هستند که قابلیت صادرات دارند.
فاطمی امین اضافه کرد: عمده بازارهای صادراتی محصولات این صنعت کشورهای منطقه و همسایگان، همینطور روسیه، عمان و برخی کشورهای اروپایی است. صنعت لوازم خانگی باید از لاک داخل کشور خارج شده و تاکید داریم که به سرعت باید به سمت توسعه صادرات (محصولات کامل یا به صورت سرمایه گذاری مشترک در سایر کشورها) پیش برود.
وی به سفر خود به دیگر کشورها و حضور در نمایشگاه های مختلف اشاره نمود و اظهار داشت: در این سفرها محصولات لوازم خانگی ایرانی را کاملاً رقابتی دیدم که می تواند فعالانه در بازار آن کشورها حضور داشته باشد.
رشد ۲۶ درصدی صادرات محصولات لوازم خانگی تا پایان آبان
فاطمی امین همینطور در جریان افتتاح این نمایشگاه، با اشاره به اینکه چند کار شامل افزایش عمق ساخت داخل و همینطور توسعه صادرات را باید به صورت ویژه در صنعت لوازم خانگی دنبال نماییم، اظهار نمود: در زمینه افزایش عمق ساخت داخل، اقداماتی بخصوص در مورد الکتروموتورهای ماشین های لباسشویی و کمپرسور یخچال و فریزر شروع شده است. این اقدامات باید تقویت شود و به سمت دانش بنیان شدن پیش برود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار امیدواری کرد: این صنعت که توانسته نیاز بازار داخلی را به خوبی تأمین کند، در گام بعدی جهانی شود و برای کشور افتخار آفرین باشد.
وی با تقدیر از همه تولیدکنندگان و صادرکنندگان، این صنعت را از صنایع پیشرو کشور برشمرد که در هشت ماهه ابتدایی سال جاری موفق به رشد هشت درصدی تولید و کاهش هشت درصدی ارزبری شده است، خاطرنشان کرد: این مهم نشان دهنده افزایش عمق ساخت داخل در این صنعت است.
وی اظهار داشت: تا پایان آبان ماه رشد ۲۶ درصدی صادرات محصولات لوازم خانگی به ثبت رسید و همه این مشخصه ها نشان دهنده کلیت رو به رشد این صنعت است که حالا به لحاظ کیفی هم در سطح قابل قبولی قرار دارد.
وزیر صمت خاطرنشان کرد: هر چند کیفیت مقوله ای بی انتهاست و جا دارد همچنان در این حوزه کارهای بیشتری صورت گیرد، اما عموم مردم از کیفیت لوازم خانگی داخلی رضایت دارند.
وی همینطور از به روز رسانی سند استراتژیک صنعت لوازم خانگی و پیشرفت ۸۰ درصدی آن با مشارکت تولیدکنندگان اطلاع داد و اظهار نمود: در این سند حوزه های صادرات، واردات، تمرکز دانش بنیانی در بعضی حوزه ها، کاهش هزینه ها و غیره هدف گذاری شده است.


منبع:

1401/09/30
13:18:05
5.0 / 5
638
تگهای خبر: ارز , تجارت , توسعه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
ShomalSanat شمال صنعت

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

shomalsanat.ir - حقوق مادی و معنوی سایت شمال صنعت محفوظ است

شمال صنعت

صنعت شمال کشور ؛ شمال صنعت: مرجع جامع اخبار صنعت، ساختمان و ویلا در شمال کشور