اتاق اصناف تهران اطلاعیه داد؛

جزییات مجوز ویژه فعالیت اصناف در ماه مبارک رمضان

جزییات مجوز ویژه فعالیت اصناف در ماه مبارک رمضان شمال صنعت: اتاق اصناف تهران در اطلاعیه ای بر لزوم اجرای دستورالعمل مجوز ویژه فعالیت اصناف در ماه مبارک رمضان تاکید نمود.



به گزارش شمال صنعت به نقل از مهر، اتاق اصناف تهران در اطلاعیه ای اعلام نمود که طرح انتظام بخشی «تأمین نظم و امنیت در صنوف و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان» با همکاری پلیس اماکن و اتاق ها و اتحادیه های صنفی اجرا می شود.
بر این اساس و باتوجه به تاکید پلیس اماکن در تاریخ ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ به اتاق اصناف ایران، مسئولیت نیازسنجی تعداد واحدهای صنفی که مجاز به فعالیت در ماه مبارک رمضان هستند (با در نظر گرفتن شاخص هایی نظیر تناسب بافت جمعیت، میزان مسافرین ورودی به شهر، تعدد ورودی و خروجی شهر و …) و معرفی متقاضیان واجد شرایط- به ادارات نظارت بر اماکن عمومی-برای گرفتن مجوز ویژه فعالیت در ماه مبارک رمضان با اتحادیه های صنفی مربوطه است.
به سبب دستورالعمل پلیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، در صورت بالا بودن تعداد اعضای تحت پوشش واجد شرایط، لازم است اتحادیه های صنفی مربوطه نسبت به شیفت بندی آنان در دو نیمه یا سه دهه اقدام نمایند.
همچنین رعایت ضوابط ذیل الزامی است:
صدور مجوز ویژه رمضان برای واحدهای صنفی پذیرایی باید فقط برای واحدهای مجاز و دارای پروانه کسب معتبر صورت گیرد.
واحدهای صنفی آبمیوه و بستنی، سرو قهوه، کافه و کافی شاپ، قهوه خانه و سفره خانه و هر نوع واحد صنفی که خدمات پذیرایی ارائه می کنند تا افطار حق فعالیت ندارند.
واحدهای صنفی که برای آنها مجوز فعالیت ویژه رمضان صادر می شود باید نسبت به پوشاندن شیشه های در و پنجره و ویترین واحد صنفی خود (به نحوی که از بیرون داخل واحد صنفی قابل رؤیت نباشد) اقدام نمایند و اطلاع رسانی لازم با نصب بنر و پلاکاردی در خصوص اینکه «این واحد صنفی برابر مجوز صادره از مراجع مرتبط (اتحادیه و اماکن) می تواند برای مسافران ارائه خدمات کند» صورت گیرد.
نحوه صدور مجوز برای واحدهای صنفی باید محدود و متناسب با محل، منطقه، شهر به شکلی باشد که حرمت ماه مبارک رمضان حفظ شده و تفاوت این ماه با ایام ماه های عادی قابل لمس باشد.
فعالیت واحدهای صنفی اغذیه فروشی دارای مجوز نیز نباید سبب تشکیل صف مشتریان مقابل واحدهای صنفی در ماه مبارک رمضان شود.
عرضه غذاهای کبابی و دودزا در طول روز تا پیش از افطار ممنوع می باشد.
تمامی واحدهای صنفی پذیرایی و اغذیه فروشی (اعم از بیرون بر، کترینگ، اینترنتی و …) باید با شرایط گفته شده مجوز فعالیت ویژه رمضان از ادارات نظارت بر اماکن عمومی گرفتن کنند.
واحدهای صنفی کله پزی، حلیم و آش پس از افطار مجاز به پذیرش مشتری در داخل واحد صنفی بوده، بدین سبب یک ساعت پیش از افطار بصورت بیرون بر می توانند فعالیت کنند.
لازم به ذکر است از طرف پلیس نظارت بر اماکن عمومی و گشت های نظارتی اتاق اصناف تهران و اتحادیه های صنفی با متخلفان، برخورد قانونی خواهد شد.


منبع:

1401/01/25
13:01:11
5.0 / 5
412
تگهای خبر: اینترنت , تاریخ , خدمات , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۵
ShomalSanat شمال صنعت

shomalsanat.ir - حقوق مادی و معنوی سایت شمال صنعت محفوظ است

شمال صنعت

صنعت شمال کشور