وزیر صنعت:

متخلفان دانه درشت نباید احساس امنیت داشته باشند

متخلفان دانه درشت نباید احساس امنیت داشته باشند به گزارش شمال صنعت وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاكید بر اینكه متخلفان دانه درشت نباید احساس امنیت داشته باشند، اظهار داشت: فروشنده و تأمین كننده باید بدانند كه با آنها تعارف نداریم و با هر تخلفی برخورد می نماییم.



به گزارش شمال صنعت به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، رضا رحمانی در نشست هم اندیشی برنامه های نظارتی سال ۹۸ با محوریت طرح ویژه ماه مبارك رمضان با اشاره به اینكه نظارت ها باید توسط مردم حس گردد، اظهار نمود: یكی از انتقاداتی كه قبلاً مطرح می شد، ضعف در نظارت بود، چنانچه قیمت برخی كالاها به صورت سرسام آور افزایش می یافت.
او با تاكید بر اینكه متخلفان دانه درشت نباید احساس امنیت داشته باشند، اضافه كرد: از سازمان حمایت انتظار داریم با آن دسته از افراد كه با دلالی، قیمت ها را در فرآیند توزیع چندین برابر می افزایند، برخورد كند و در برخورد با متخلفان ترس نداشته باشد.
رحمانی افزود: به جای صرف زمان بازرسان برای برخورد با مواردی همچون عدم درج قیمت و عرضه فاكتور، باید زمان آنها را بیشتر به كنترل قیمت نهایی كالاها اختصاص دهیم و برخوردها از مبدا تولید و عرضه باشد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینكه مردم باید در كف بازار احساس كنند كه بی پناه نیستند و سازمان حمایت پیگیر حقوق آنها است، اظهار نمود: فروشنده و تأمین كننده هم باید بدانند كه با آنها تعارف نداریم و با هر تخلفی برخورد می نماییم، در این شرایط است كه تخلفات كاسته می شود.
او اضافه كرد: لزوم دارد كه به اتاق اصناف و اتحادیه ها در حوزه نظارت فرصت بیشتری داده شود و آنها هم در این زمینه نشان داده اند كه از اراده لازم برای برخورد با متخلفان برخوردار می باشند.
رحمانی با اشاره به ضرورت به روز رسانی سیستم های نظارت اظهار داشت: قیمت ها باید توسط سامانه های آنلاین و یكپارچه كنترل شود كه در این خصوص سامانه انبار و تجارت را داریم و در ادامه باید به سمتی برویم كه فروش یك آب معدنی هم به صورت آنلاین ثبت گردد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت تنظیم و نظارت بازار ماه مبارك رمضان، اضافه كرد: سال قبل به علت برخی شرایط نظارت با دشواری هایی روبرو بود، چونكه از یك سو حقوق مردم در بین بود، از جانب دیگر مشكلاتی همچون منابع مالی و… برای سازمان حمایت وجود داشت.
وی با اشاره به اینكه دشمنان با اجرایی شدن تحریم ها گمان می كردند دومینوی تعطیلی واحدهای تولیدی در سه ماه پایانی سال ۹۷ شروع می شود، اظهار نمود: در داخل هم برخی اعتقاد داشتند كه واحدهای تولیدی با مشكلات جدی روبرو می شوند كه در این باره با وجود پتانسیل بحران در بعضی حوزه ها همچون خودرو و… با اتخاذ تدبیری، این نقشه دشمنان بر باد رفت.
رحمانی با اشاره به ثبت نام یك میلیون و یكصد هزار نفر برای دریافت خودرو، اظهار داشت: این میزان ثبت نام در حالی صورت گرفت كه خودروسازی در حال تعطیلی بود، قطعه سازان هم از شركت های خودروسازی طلب داشتند و به علت تحریم مشكل تأمین قطعه به وجود آمده بود.
حفظ وضع فعلی تولید اولویت نخست است
این عضو كابینه دولت دوازدهم اضافه كرد: تولید كلید حل این مشكل بود كه با اقدامات مناسب، منابع مالی خودروسازان تهیه و تولید افزایش یافت كه نتیجه اش حل نسبی مشكل بود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: هیچكدام از مشكلاتی كه پارسال وجود داشت تبدیل به بحران نشد و این مهم با روحیه جهادی صورت گرفت.
رحمانی با تشبیه شرایط امسال به سال قبل اظهار داشت: برای غلبه بر مشكلات باید اقدامات سال قبل را ادامه دهیم كه در این خصوص مهمترین استراتژی وزارتخانه را بر مبنای رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهوری، حفظ وضع فعلی تولید و رونق آن قرار داده ایم.
وی اضافه كرد: همینطور ظرفیت های تولیدی غیرفعالی وجود دارد كه در قدم دوم باید آنها را فعال كنیم؛ بعضی از این ظرفیت ها همچون تولید سرامیك و كاشی، پوشاك و… به علت فناوری بروز، امكان فعال شدنش وجود دارد و صرفاً نیاز به بازار دارند و برخی صنایع هم به دلایلی همچون تكنولوژی قدیمی امكان فعال شدنش وجود ندارد.
واحدهای تولیدی نیاز به نقدینگی و مواد اولیه دارند
رحمانی افزود: واحدهای تولیدی به نقدینگی نیاز دارند كه باید بانك ها این نیاز را رفع كنند و بحث دیگر تأمین مواد اولیه داخلی و خارجی مورد نیاز تولید است كه در این خصوص باید برنامه ریزی لازم صورت گرفته و شرایط به صورت آنلاین بررسی شود.
او افزود: شركتی نباید به خاطر كمبود مواد اولیه تعطیل شود و باید وضعیت مواد اولیه واحدها به خصوص واحدهای مهم كه تولیداتشان با زندگی روزمره مردم سروكار دارد را به لحظه پیگیری نماییم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه كرد: برای رسیدگی به این مسائل در وزارتخانه ستادهای مختلفی در حوزه های صنعت و معدن تشكیل شده است كه شبانه روزی فعال بوده و استان ها باید به موقع شرایط واحدهای تولیدی را به این ستادها اطلاع دهند.
وی اضافه كرد: زمانی كه در جنگ اقتصادی هستیم، باید مثل یك قرارگاه سازماندهی نماییم و همه پای كار باشیم.
رحمانی افزود: رهبر معظم انقلاب فرمودند از فرصت های تحریم استفاده نماییم كه در وزارت صنعت، معدن و تجارت این سفارش را جدی گرفته ایم كه یكی از آنها افزایش صادرات است.

1398/02/07
15:20:40
5.0 / 5
4274
تگهای خبر: اقتصاد , تجارت , تولید , خودرو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
ShomalSanat شمال صنعت

shomalsanat.ir - حقوق مادی و معنوی سایت شمال صنعت محفوظ است

شمال صنعت

صنعت شمال کشور