فیلترینگ تلگرام به پیام رسان های داخلی ضربه زد

فیلترینگ تلگرام به پیام رسان های داخلی ضربه زد شمال صنعت: رئیس هیات مدیره ارتباطات زیرساخت، درباره فیلتر تلگرام و نوع برخورد مردم با این مساله اظهار داشت: این كه فیلتر تلگرام معادل پیشرفت شبكه های اجتماعی داخلی قرار گرفت، به خود پیام رسان های داخلی ضربه زد و كاربران باز نسبت به این روش موضع گرفتند. بدین سبب فیلتر و مسدودسازی شبكه های اجتماعی خارجی راه مناسبی برای ارتقای پیام رسان های داخلی نیست.


به گزارش شمال صنعت به نقل از ایسنا، حمید فتاحی - رئیس هیات مدیره شركت ارتباطات زیرساخت - با اشاره به این كه وظیفه ما در حوزه زیرساخت ارتباطات كشور، حفظ كیفیت و پایداری ارتباطات بین الملل است، اظهار داشت: بر همین مبنا ورودی های دیتای خارج از كشور باید به صورت توزیع شده باشد تا اگر مشكلی در یكی از ورودی ها به وجود آمد، امكان مدیریت شبكه باشد.
وی ادامه داد: الان از جنوب و شمال كشور، ورودی های اینترنت مناسبی به وجود آمده و در پنج نقطه ترافیك را تحویل می گیریم كه دو نقطه در تهران و ۳ نقطه هم در شهرهای مشهد، تبریز و شیراز است كه ارتباطات جنوب و شمال كشور از راه این نقاط توزیع می شود و با پروژه جدیدی هم كه در این حوزه اجرا شد، احداث نظم و پایداری در شبكه بهبود یافت.
فتاحی با اشاره به این كه تمركز ما برروی حوزه ترانزیت قرار دارد، اظهار داشت: در این حوزه با كشورهای آذربایجان، عراق، تركمنستان و قطر توافقات خوبی در حال اجراست و به سبب موقعیت ژئوپلتیك ایران، كشورهای دیگر حاضر به از دست دادن این فرصت نیستند و تحریم تاثیری در این حوزه نداشته است و اگر از این فرصت استفاده نمائیم می توانیم به هاب منطقه در این حوزه تبدیل شویم.
وی ادامه داد: الان پهنای باند ورودی اینترنت كشور ۲ ترابیت برثانیه است و ۶۰۰ گیگابیت برثانیه باز ترانزیت داریم و عدد این ترانزیت طبق برنامه در حال افزایش می باشد و تا آخر سال به یك ترابیت برثانیه می رسد.
رئیس هیات مدیره شركت ارتباطات زیرساخت با اشاره به تقسیم ترافیك دیتا در شبكه، اظهار داشت: ترافیك در شمال غرب، شمال شرق، جنوب غرب و شرق تقسیم شده و شبكه به صورت متوازن عمل می كند و حدودا در هر خط انتقال بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ گیگ دیتا منتقل می شود.
وی درباره دریافت دیتای اپلیكیشن ها و شبكه های اجتماعی در ایران باز اضافه كرد: شبكه های اجتماعی پركاربرد و اپلیكیشن ها، دیتای خودرا در بستر اینترنت دریافت می كنند و با هیچ كدام از این شبكه های اجتماعی ارتباط مستقیمی برای دریافت دیتا وجود ندارد و بستگی به حضور كاربر در جنوب یا شمال كشور این اطلاعات از راه همان خط انتقال اینترنت به دست كاربر می رسد.
برمبنای اطلاعات سایت وزارت ارتباطات، معاون وزیر ارتباطات اشاره كرد: ما در شبكه اینترنت خود هیچ ارجحیت ترافیكی برای اپلیكیشن یا شبكه اجتماعی نداریم و سرویس خاصی به این شبكه ها نمایش نمی گردد.
وی با اشاره به مصوبه شورای عالی فضای مجازی برای پشتیبانی از پیام رسان های داخلی، اضافه كرد: بر طبق این مصوبه، كمك هایی مانند وام ۵ میلیارد تومانی، پهنای باند مناسب و فضای هم مكانی به صورت بلاعوض ارائه شد، هم چنین تعرفه مصرف دیتا به یك سوم تعرفه اینترنت كم شد.
فتاحی اشاره كرد: برمبنای مصوبه شورای عالی فضای مجازی، كمك های دیگری غیر از كمك های مادی و فنی باز باید از جانب دستگاه های دیگری انجام می شد كه عملا انجام نگرفت و به نسبت پیام رسان های خارجی كه ۴۰ تا ۵۰ میلیون كاربر داشتند، پیام رسان های داخلی نتوانستند كه بیشتر از ۱۵ میلیون كاربر را جذب پیام رسان خود كنند.
وی با اشاره به این كه در حوزه پیام رسان های داخلی ناامید نشده ایم، اضافه كرد: امیدواریم با تشكیل زیست بوم پیام رسان كه اعتماد كاربر را جلب می كند و دانش فنی پیام رسانی و معماری فنی تكمیل شده دارد، آینده خوبی برای پیام رسان های داخلی احداث شود و وزارت ارتباطات باز از این مسیر حمایت می كند.
رئیس هیات مدیره شركت ارتباطات زیرساخت، اشاره كرد: فیلتر شبكه های اجتماعی خارجی و استقبال از پیام رسان های داخلی دو كفه ترازو نیستند و این كه فكر نماییم كه هر چقدر شبكه اجتماعی خارجی فیلتر شود، به همان میزان مردم از شبكه های اجتماعی داخلی استقبال می كنند، اشتباه است.



1397/11/03
13:59:44
5.0 / 5
4476
تگهای خبر: دستگاه , سرویس , شركت , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲
ShomalSanat شمال صنعت

shomalsanat.ir - حقوق مادی و معنوی سایت شمال صنعت محفوظ است

شمال صنعت

صنعت شمال کشور