مدیرعامل یكی از شركت های خدماتی اعلام كرد

دریافت نانومقیاس شرط کاهش نرخ بهره تسهیلات برای شرکتهای فناور

دریافت نانومقیاس شرط کاهش نرخ بهره تسهیلات برای شرکتهای فناور به گزارش شمال صنعت شرکت هایی که در سبد تحقیق و توسعه خود، تولید محصولاتی مبتنی بر نانو فناوری داشته باشند، در صورتیکه موفق به دریافت تاییدیه های لازم مانند گواهینامه نانو مقیاس و یا در باره زمانی مشخصی، محصول نانویی خویش را تجاری سازی کنند، مشمول کاهش نرخ سود و یا بلاعوض شدن بخشی از تسهیلات می شوند.


به گزارش شمال صنعت به نقل از ایسنا، دکتر سعید سلیمی، مدیر عامل یکی از شرکتهای عرضه دهنده خدمات به شرکتهای فناور در حوزه نانو، در رویداد رینکست ۲۰۲۲، توسعه سبد محصولات شرکتهای فعال در حوزه نانو فناوری، ترغیب شرکتهای توانمند و دانش بنیان برای توسعه سبد محصولات دارای نانو را از اهداف برگزاری این رویداد نام برد.
وی ضمن اشاره به اقدامات حمایتی این شرکت برای توانمندسازی شرکتهای دانش بنیان، اظهار نمود: حمایت های ما شامل تسهیلات مالی و غیرمالی می شود. در بخش تسهیلات مالی مبادرت به اعطای تسهیلات کم بهره ۱۲ درصد تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان کردیم، ولی در صورتیکه شرکتی موفق به دریافت تاییدیه های لازم مانند گواهینامه نانو مقیاس و یا گواهینامه از مراکز مورد تایید ستاد نانو شوند، این میزان بهره به ۷ تا ۵ درصد کاسته می شود.
سلیمی افزود: علاوه بر آن در صورتیکه شرکتی محصول مبتنی بر نانو خویش را بتواند در بازه زمانی مشخصی به فروش برساند، بخشی از تسهیلات اعطایی به آنها بلاعوض خواهد شد.
مدیر عامل این شرکت خدماتی، عرضه مشاوره در جهت انتخاب محصول، مشاوره در جهت توسعه محصول از راه مشاوره با مدیران توسه کسب و کار ستاد نانو و مشاوران فنی، برگزاری جلسات راهبری در طول انجام پروژه، تسهیل گری در دریافت همزمان خدمات و کمک به دریافت مجوزهای دانش بنیان برای شرکتهای دارنده فناوری های بالا را همچون خدمات غیر مالی این شرکت نام برد.
سلیمی به نحوه انتخاب شرکت ها برای عرضه این خدمات اشاره نمود و خاطرنشان کرد: شرکت ها بر مبنای سابقه طرح های تحقیق و توسعه مؤثر، برنامه بازاریابی و سابقه تجاری سازی محصول، وضعیت ساختار مدون تولید و برنامه فروش و تحقیق و توسعه مجرب انتخاب می شوند.
وی حوزه های تجهیزات، مواد شیمیایی، متالورژی، نساجی، پلیمر، رنگ و رزین و کامپوزیت، دارو و سلامت، نفت و گاز و پتروشیمی و ساختمان را همچون حوزه های اولویت دار این شرکت ذکر کرد و خاطرنشان کرد: بسته های حمایتی که برای هر یک از شرکتهای متختب در نظر گرفته می شود، بر مبنای طرح های شرکت ها است.
سلیمی افزود: در این خصوص تابحال با ۳۰۸ شرکت تعامل برقرار شده است که از این تعداد ۴۲ شرکت پذیرش شدند و ۱۹ پروژه هم منجر به تولید محصول شده اند.
مدیر عامل این شرکت خدماتی با اشاره به اینکه بیشترین خدمات حمایتی ما برای شرکتهای تولیدی نوع ۲ بوده است، اظهار نمود: ۳۶ درصد از شرکت هایی که از خدمات ما بهره مند شدند، شرکتهای فناوری بودند که دانش بنیان نشده اند، ضمن آنکه بیشترین تسهیلات اعطایی در حوزه های سلامت، رنگ و رزین بوده است.
به نقل از ایشان، بیشترین تسهیلات به شرکتهای فناور مستقر در تهران اعطا شد و استان اصفهان پس از تهران قرار دارد.




منبع:

1401/05/04
16:17:00
5.0 / 5
342
تگهای خبر: پتروشیمی , تسهیلات , توسعه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
ShomalSanat شمال صنعت

shomalsanat.ir - حقوق مادی و معنوی سایت شمال صنعت محفوظ است

شمال صنعت

صنعت شمال کشور