مدیركل استاندارد تهران اعلام كرد؛

ممنوعیت تولید و عرضه سوسیس، کالباس و همبرگر بدون علامت استاندارد

ممنوعیت تولید و عرضه سوسیس، کالباس و همبرگر بدون علامت استاندارد شمال صنعت: مدیرکل استاندارد تهران با تاکید بر این که سوسیس، کالباس و همبرگر مشمول مقررات استاندارد الزامی است، هشدار داد که با تولیدکنندگان و عرضه کنندگان فرآورده های غیراستاندارد برخورد می شود.



به گزارش شمال صنعت به نقل از اداره کل استاندارد استان تهران، محمودرضا طاهری اظهار نمود: بتازگی برخی افراد سودجو بدون گرفتن پروانه کاربرد علامت استاندارد مبادرت به تولید فرآورده های مذکور، در واحدهای صنفی کرده اند و سبب فریب مصرف کنندگان با ادعای تولید در حضور مشتری، می شوند؛ بدین سبب تولید بدون گرفتن مجوز یاد شده برخلاف قانون است و مصرف کنندگان باید ضمن خودداری از تهیه و مصرف سوسیس، کالباس و همبرگر غیراستاندارد، مراتب را به این اداره کل اطلاع دهند.
مدیرکل استاندارد تهران با اشاره به شماره سامانه تلفنی ۱۵۱۷ و سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ برای آگاه کردن بازرسان استاندارد از تخلفات و نیز ثبت شکایات مردمی، اشاره کرد: واحدهای صنفی باید برای تولید فرآورده های گوشتی مذکور، از اداره کل استاندارد استان خود مجوز استاندارد دریافت نمایند و پروانه کاربرد علامت استاندارد اخذشده را در معرض دید عموم قرار دهند.


منبع:

1400/09/18
12:04:25
5.0 / 5
858
تگهای خبر: استاندارد , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
ShomalSanat شمال صنعت

shomalsanat.ir - حقوق مادی و معنوی سایت شمال صنعت محفوظ است

شمال صنعت

صنعت شمال کشور